TEMPUR Ombracio -tyyny

159,00

Osta nyt

Tuotetunnus (SKU): 6094902110949721 Osastot: ,

Kuvaus

TEMPUR Ombracio -tyyny
Moneen nukkuma-asentoon soveltuva tyyny – myös vatsanukkujalle!
Tyynyn siivekäs muoto mahdollistaa tyynyn halaamisen ja tyynyssä käytetty TEMPUR-materiaali rentouttaa lihaksistoa sekä tukee niska-hartiaseutua. Patentoitu TEMPUR-mikrotyynytäyte muotoutuu kevyesti niskan ja pään muotojen mukaan. Tyynyn korkeus on muokattavissa ja siksi yksi koko sopii kaikille. Tyynyn hengittävä 3D-päällinen on irrotettavissa ja vesipestävä.
Miten TEMPUR Ombracio -tyyny ennaltaehkäisee niska- ja hartiakipuja ja miten sillä nukutaan?
Katso alla nukkumisergonomian asiantuntijan ja fysioterapeutin esittely siitä, miten Ombracio-tyyny ennaltaehkäisee niskakipuja ja miksi se sopii loistavasti moneen nukkuma-asentoon, erityisesti vatsanukkujille.
Mistä tiedän mikä tyynykoko ja -malli on minulle oikea?
Tyynyn koon ja mallin on valinta on hyvin yksilöllistä kuten esimerkiksi kenkien tai silmälasien valinta. Siksi olemme koonneet muutaman nyrkkisäännön tyynyn valintaan. Ensinnäkin tyynyn malli valitaan aina nukkuma-asennon mukaan. Yleisesti ottaen nukkuma-asentomme on se, missä asennossa nukahdamme iltaisin. Tyynyn kokoon vaikuttaa hartioiden leveys sekä patjan upottavuus ja kunto. Suuntaa antavasti voidaan sanoa, että oikeankokoinen tyyny vastaa useimmiten paitakokoamme. TEMPUR Ombracio -tyyny on valmistettu TEMPUR-mikrotyynyistä, joten tyynyn korkeus on muokattavissa. Siksi yksi koko sopii kaikile.
Oikeankokoisen ja -mallisen TEMPUR-tyynyn valinnassa auttaa TEMPUR-tyynyn valintakoneemme. Vastaat ainoastaan muutamaan kysymykseen, joiden pohjalta suosittelemme Sinulle sopivinta TEMPUR-tyynyä. Tyynynvalintakoneen löydät tämän tekstin alapuolelta.

TEMPUR Ombracio -tyynyn laatutakuu ja huolto
Tiedämme tyynyjemme edustavan uniteknologian terävintä ja laadukkainta kärkeä. Siksi annamme TEMPUR Ombracio -tyynylle vapaaehtoisen 3 vuoden laatutakuun. Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. TEMPUR Ombracio -tyyny on helppohoitoinen, sillä sen päällinen on irrotettavissa vesipesua varten. Päällinen voidaan pestä 60-asteessa.
TEMPUR-verkkokaupan toimituskäytännöt tyynytilauksissa
Verkkokauppamme on luotettava ja kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tarjoamme kaikille verkkokaupan tilauksille – myös tyynyille – 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Muistathan, että kun nukut tyynyllä, ei palautusoikeus ole enää voimassa. Toimitusaika on tyynyille useimmiten 2 – 3 vuorokautta; kausittainen sesonkivaihtelu on kuitenkin mahdollista. Mikäli toimitusaika pitenee jostakin syystä, on asiakaspalvelijamme erikseen siitä yhteydessä. Tyynyt toimitetaan Itellan kautta.
Lisätiedustelut – ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme!
Ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme! Tiedusteluihin vastaamme nopeimmin verkkosivujemme chat-palvelun kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TEMPUR Ombracio -tyyny”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *