TEMPUR Millennium -tyyny

129,00

Osta nyt

Tuotetunnus (SKU): 6094902110949693 Osastot: ,

Kuvaus

TEMPUR Millennium-tyyny
Ergonominen tukityyny kylki- ja selkänukkujalle
Ergonomisesti muotoiltu TEMPUR Millennium on tukityyny, jonka kaksitasoinen muotoilu sopii selkä- ja kylkinukkujalle. Tyynyn keskellä nukutaan selinmakuuasennossa ja kylkimakuulla pää sijoitetaan tyynyn korkeamman reunan päälle. Tukiominaisuuksiensa vuoksi Millennium-tyyny on erinomainen niskakivuista kärsiville sekä auttaa niiden ennaltaehkäisyssä. Tyyny voi vähentää myös kuorsausta, sillä tyynyn muotoilu pitää pään linjan suorassa ja näin hengitystiet avoimena.
Mistä tiedän mikä tyynykoko ja -malli on minulle oikea?
Tyynyn koon ja mallin on valinta on hyvin yksilöllistä kuten esimerkiksi kenkien tai silmälasien valinta. Siksi olemme koonneet muutaman nyrkkisäännön tyynyn valintaan. Ensinnäkin tyynyn malli valitaan aina nukkuma-asennon mukaan. Yleisesti ottaen nukkuma-asentomme on se, missä asennossa nukahdamme iltaisin. Tyynyn kokoon vaikuttaa hartioiden leveys sekä patjan upottavuus ja kunto. Suuntaa antavasti voidaan sanoa, että oikeankokoinen tyyny vastaa useimmiten paitakokoamme.
Oikeankokoisen ja -mallisen TEMPUR-tyynyn valinnassa auttaa TEMPUR-tyynyn valintakoneemme. Vastaat ainoastaan muutamaan kysymykseen, joiden pohjalta suosittelemme Sinulle sopivinta TEMPUR-tyynyä.

TEMPUR Millennium -tyynyn laatutakuu ja huolto
Tiedämme tyynyjemme edustavan uniteknologian terävintä ja laadukkainta kärkeä. Siksi annamme TEMPUR Millennium -tyynylle vapaaehtoisen 3 vuoden laatutakuun. Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Tyynyn tulee säilyttää takuuajan puitteissa ominaiskorkeutensa, eikä siinä saa ilmetä yli 2 cm:n materiaalipainaumaa. TEMPUR Millennium-tyyny on helppohoitoinen, sillä sen päällinen on irrotettavissa vesipesua varten. Päällinen voidaan pestä 60 asteessa. Tutustu lähemmin TEMPUR-materiaalin hoito-ohjeisiin sekä takuukäytäntöihin.
TEMPUR-verkkokaupan toimituskäytännöt tyynytilauksissa
Verkkokauppamme on luotettava ja kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tarjoamme kaikille verkkokaupan tilauksille – myös tyynyille – 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Muistathan, että kun nukut tyynyllä, ei palautusoikeus ole enää voimassa. Toimitusaika on tyynyille useimmiten 2 – 3 vuorokautta; kausittainen sesonkivaihtelu on kuitenkin mahdollista. Mikäli toimitusaika pitenee jostakin syystä, on asiakaspalvelijamme erikseen siitä yhteydessä. Tyynyt toimitetaan Itellan kautta.
Lisätiedustelut – ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme!
Ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme! Tiedusteluihin vastaamme nopeimmin verkkosivujemme chat-palvelun kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TEMPUR Millennium -tyyny”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *