TEMPUR Flexible -sänky Gaja kankaalla

1.272,80

Osta nyt

Tuotetunnus (SKU): 6094902112242271

Kuvaus

TEMPUR Flexible -sänkykokonaisuus
Runkosänky, jossa vankka kotimainen vuodepohja tukee TEMPUR-patjan ergonomisia ominaisuuksia
Flexible-runkosängyn mukavuuden varmistaa korkeakimmoinen ja kestävä vaahtomuovi, joka yhdessä 7 cm paksun TEMPUR Original-sijauspatjan kanssa tarjoaa erinomaisen tuen. Jos yhdistät kaksi runkosänkyä (80cm tai 90cm leveä) parivuoteeksi voit tilata sijauspatjan yhtenäisenä. TEMPUR Original 7 -sijauspatja tukee vartaloasi jämäkästi ja muotoutuu kehosi mukaan yksilöllisesti ja tukee kehoasi täydellisesti, jolloin kääntyily vähenee ja uni syvenee.
Flexible-vuoteen runko on massiivipuuta ja lujaa vääntöjäykkää vaneria. Kokonaisuuden kruunaa musta tyylikäs huonekalukangas.
Tarjoamme kaikille verkkokaupan tilauksille – myös vuoteille – 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Vuoteiden toimitusaika on varastotilanteesta riippuen noin 3 – 5 viikkoa. Varastotilanne ja toimitusaika kuitenkin vaihtelevat sesongin ja kysynnän mukaan ja asiakaspalvelumme vahvistaa lopullisen toimitusajan vastaanotettuamme tilauksen.
Kassalla voit valita useista maksuvaihtoehdoista sinulle sopivimman. Asiakaspalvelumme on vuodetilauksissa vielä erikseen sinuun yhteydessä ja varmistaa, että kokonaisuus on mieleisesi mukainen. Kuljetusyhtiö on yhteydessä ennen toimistusta ja varmistaa sopivimman toimitusajankohdan. Huomioithan, että verkkokaupassa emme tarjoa vanhojen vuoteiden poisvientipalvelua.
Gaja kankaita on useita saatavilla, kirjoitathan tyhjään kommenttikenttään mitkä jalat valitsette, ja millä kankaalla vuode tehdään. Asiakaspalvelu on näistä vielä yhteydessä lisäksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TEMPUR Flexible -sänky Gaja kankaalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.