TEMPUR Firm Luxe 30 CoolTouch -patja

2.295,00

Osta nyt

Tuotetunnus (SKU): 6094902112135545 Osastot: ,

Kuvaus

TEMPUR Firm Luxe 30 CoolTouch -patja
FIRM-tunne on uusin ja edistyksellisin patjatunteemme. Se sopii niille, jotka toivovat patjalta voimakasta tukea. Patjan Extra Support -materiaali takaa ylellisen, mutta samalla kehoa voimakkaasti tukevan tunteen.
Jotkut kokevat mukavuuden pehmeytenä, mutta niin ei ole useimmilla. FIRM-tunne kehitettiin kuuntelemalla käyttäjiämme. Huomasimme mallistoon tarvittavan Original-patjaa tukevamman, myös isoja ja painavampia nukkujia helposti kestävän, ja voimakasta ergonomista tukea antavan jämäkän patjatunteen.
Patjan ensimmäiset kokeilijat kommentoivat tuntemuksiaan näin: ”Tämä tuntuu samalta kuin ensimmäinen TEMPUR-patja yli 20 vuotta sitten”. Loimme siis lähes samanlaisen, mutta vieläkin kestävämmän ja paremman patjatunteen, jonka kautta tulimme tunnetuksi ja kasvoimme maailman suositelluimmaksi patjaksi maailmalla. Hyvä nukkumisergonomia vaatii muotoutumista ja tukea – yksilöllisesti.
TEMPUR Firm Luxe -patjan ominaisuudet:
CoolTouch -teknologia: CoolTouch -teknologia pitää patjan päällisen viileänä ja imee itseensä ylimääräisen lämmön.
Edistyksellinen TEMPUR -materiaali: viskoelastinen TEMPUR-materiaali vähentää painetta mukautumalla yksilöllisesti kehon painoon ja muotoon ja vähentää ylimääräistä liike-energiaa.
TEMPUR Elite-patjat on suunniteltu mahdollisimman huoltovapaiksi. Patjojen yläosan päälliset ovat helposti irrotettavissa pesua tai tuuletusta varten sivuun sijoitetun vetoketjunsa ansiosta. Siksi nimesimme päälliset Quick Refresh™ -päällisiksi.
Kaikkia TEMPUR Firm -patjoja voi käyttää myös säädettävissä vuoteissa. Patjoilla on 15-vuoden TEMPUR Pro Rata -takuu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TEMPUR Firm Luxe 30 CoolTouch -patja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *