Original Supreme 21 CoolTouch -patja 80x200cm

1.400,00

Osta nyt

Tuotetunnus (SKU): 6094902113138511 Osastot: ,

Kuvaus

TEMPUR Original Supreme 21 CoolTouch -patja
NYT 1400€ (norm. 1559€)
ETUSI 159€
Lisätieto: Patja on asiakastyytyväisyyspalautus ja ollut hetken käytössä asiakkaalla. Patja on tällä hetkellä varastossa Joensuun myymälässä. Patja uuden veroinen ja täydet takuut!
TEMPUR Original-patjat tarjoavat jämäkkää tukea ja sopivat ihanteellisesti niille, jotka haluavat patjaltaan voimakkaan tuen tuntua. TEMPUR Original-patjat ovat patjoistamme kaikista jämäkimmät, mutta ne myös mukautuvat ihanteellisesti kehon muotoihin painetta lievittävän TEMPUR-materiaalin ansiosta. Patjoissa on pehmeä, muotoon ommeltu päällinen, joka tekee patjasta yhtä näyttävän näköisen kuin tuntuisenkin.
TEMPUR Original -patjan ominaisuudet:
CoolTouch -teknologia: CoolTouch -teknologia pitää patjan päällisen viileänä ja imee itseensä ylimääräisen lämmön.
Edistyksellinen TEMPUR -materiaali: viskoelastinen TEMPUR-materiaali vähentää painetta mukautumalla yksilöllisesti kehon painoon ja muotoon ja vähentää ylimääräistä liike-energiaa.
Päällinen: pehmeä, muotoon ommeltu päällinen, jossa on pirteä koristesauma, tekee patjasta yhtä mukavan näköisen kuin tuntuisenkin! Päällinen on helposti irrotettavissa pesua varten.
Kaikkia TEMPUR Original-patjoja voi käyttää myös säädettävissä vuoteissa. Patjoilla on 15-vuoden TEMPUR Pro Rata -takuu.
Saatavuus: Heti, 2 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Original Supreme 21 CoolTouch -patja 80x200cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *