Original Elite 25 CoolTouch -patja 80x200cm

1.777,00

Osta nyt

Tuotetunnus (SKU): 6094902113137464 Osastot: ,

Kuvaus

TEMPUR Original Elite 25 CoolTouch -patja. Etusi 198€
1777€ (norm. 1975€)
ETUSI 198€
Lisätieto: Patja on asiakastyytyväisyyspalautus ja on tällä hetkellä varastossa Joensuun myymälässä.
TEMPUR Original-patjat tarjoavat jämäkkää tukea ja sopivat ihanteellisesti niille, jotka haluavat patjaltaan voimakkaan tuen tuntua. TEMPUR Original-patjat ovat patjoistamme puolikovat ja ne mukautuvat ihanteellisesti kehon muotoihin painetta lievittävän TEMPUR-materiaalin ansiosta. Patjoissa on pehmeä, muotoon ommeltu päällinen, joka tekee patjasta yhtä näyttävän näköisen kuin tuntuisenkin.
TEMPUR Original -patjan ominaisuudet:
CoolTouch -teknologia: CoolTouch -teknologia pitää patjan päällisen viileänä ja imee itseensä ylimääräisen lämmön.
Edistyksellinen TEMPUR -materiaali: viskoelastinen TEMPUR-materiaali vähentää painetta mukautumalla yksilöllisesti kehon painoon ja muotoon ja vähentää ylimääräistä liike-energiaa.
TEMPUR Elite-patjat on suunniteltu mahdollisimman huoltovapaiksi. Patjojen yläosan päälliset ovat helposti irrotettavissa pesua tai tuuletusta varten sivuun sijoitetun vetoketjunsa ansiosta. Siksi nimesimme päälliset Quick Refresh™ -päällisiksi.
Kaikkia TEMPUR Original -patjoja voi käyttää myös säädettävissä vuoteissa. Patjoilla on 15-vuoden TEMPUR Pro Rata -takuu.
Kysy lisää tuotteesta: joensuu@tempur.fi / 050 5608350 tai tule katsomaan paikanpäälle! Voimme kartoittaa patjan sopivuuden paikanpäällä tai puhelimitse.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Original Elite 25 CoolTouch -patja 80x200cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *