Firm Supreme 21 CoolTouch -patja 120x200cm

1.900,00

Osta nyt

Tuotetunnus (SKU): 6094902113137554 Osastot: ,

Kuvaus

TEMPUR Firm Supreme 21 CoolTouch -patja. Etusi 359€
1900€ (norm. 2259€)
ETUSI 359€
Lisätieto: Patja on asiakastyytyväisyyspalautus ja on tällä hetkellä varastossa Joensuun myymälässä.
FIRM-tunne on uusin ja edistyksellisin patjatunteemme. Se sopii niille, jotka toivovat patjalta voimakasta tukea. Patjan Extra Support -materiaali takaa ylellisen, mutta samalla kehoa voimakkaasti tukevan tunteen.
Jotkut kokevat mukavuuden pehmeytenä, mutta niin ei ole useimmilla. FIRM-tunne kehitettiin kuuntelemalla käyttäjiämme. Huomasimme mallistoon tarvittavan Original-patjaa tukevamman, myös isoja ja painavampia nukkujia helposti kestävän, ja voimakasta ergonomista tukea antavan jämäkän patjatunteen.
Patjan ensimmäiset kokeilijat kommentoivat tuntemuksiaan näin: ”Tämä tuntuu samalta kuin ensimmäinen TEMPUR-patja yli 20 vuotta sitten”. Loimme siis lähes samanlaisen, mutta vieläkin kestävämmän ja paremman patjatunteen, jonka kautta tulimme tunnetuksi ja kasvoimme maailman suositelluimmaksi patjaksi maailmalla. Hyvä nukkumisergonomia vaatii muotoutumista ja tukea – yksilöllisesti.
TEMPUR Firm Supreme -patjan ominaisuudet:
CoolTouch -teknologia: CoolTouch -teknologia pitää patjan päällisen viileänä ja imee itseensä ylimääräisen lämmön.
Edistyksellinen TEMPUR -materiaali: viskoelastinen TEMPUR-materiaali vähentää painetta mukautumalla yksilöllisesti kehon painoon ja muotoon ja vähentää ylimääräistä liike-energiaa.
Kaikkia TEMPUR Firm -patjoja voi käyttää myös säädettävissä vuoteissa. Patjoilla on 15-vuoden TEMPUR Pro Rata -takuu.
Kysy lisää tuotteesta: joensuu@tempur.fi / 050 5608350 tai tule katsomaan paikanpäälle! Voimme kartoittaa patjan sopivuuden paikanpäällä tai puhelimitse.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Firm Supreme 21 CoolTouch -patja 120x200cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *